underbart.

tjaba idag tenker jag posetift att det straaaax är sommarlov så jäkla sköööönnnt herå ska titta lite på saker nu byeee.

jäkla åhhhh.

hejsan det är sån jäkla tur att man har en  brorsa. vet ni vrf? jo så här var det! jag sa att jag mådde illa men jag fick venta på bussen endåååå !!! och då sprang jag men mådde endå illa och då sa dom jäkla typerna moa och adrea att jag inte hadde ont! det blev jag ledsen över och när jag sa åt min brorsa då...  då skulle han hälsa till andrea och moa att dom var DUMMA I HUVUDET om dom trodde att jag aa typ fejka jäkla skiiit. och en gång då tenkte dom nästan gå fram och bli arg på moa och andrea då vart jag lite gladare hahahaha. om ni läser detta så kan jag bara seja två ord til andrea och moa. Här kommer det. PASSA ER!!!!. snipp snapp slut hejdåååå,.

har varigt med johanna.

tja idag har jag varigt men johanna. det var kul när vi åt pizza sen blev det tråååkigt kul att komma hem typ lengtade efter det och hon frågade typ 5 gånger när jag skulle åka hem     SKYST NOT. herå. HERÅÅÅ.

jäkla skiiit.

alså jäkla skiiit. vet ni varför ?? jo så här är det. daniel  har ett hot på mig att han kommer skika ut någon inspelning på mig när jag dansade trykare med en annan. skiiiit. och nu vet han min blogg och han kommer hota mig med den också. fy jäklar vad han ärrr duuuummmm  . aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. hejdå. :/

blogg paus.

hejdå tar en blogg paus.

min största önska är att  kyssa johan engber och jesper engberg och martin .

god natt.

god natt stenger av datorn nu (L)Z.z.Z.z.Z.z.Z.z.Z.z.Z.z.Z.z.Z.z.Z.z.Z......

min dag.

hoj allihopa. ;) idag har min måndag varigt toppen och vet ni ?? jag har gott runt och lett heeeelaaa tiden. varför jo det började så hära.
vi skulle gå på teater jag sa till min bästis att jag skulle säääkert bli kär. och vet ni det vart jag under kabaren. och vet ni vem det är ??? nej men bra då sejer jag det . det äääääääääääär okej då det är retså många men nu sejer jag.
jesper,johan .eng,jon och den bästaaaaaaaaaa  är martin woho dom är så jäkla söta  (L) (L)   LOVE YOU HEJDÅÅÅ.

oskar i edy ;)

hejsan här kommer en bild på en kille som ja är bäst jag gillar han mycket som kompis i edy jag menar när vi är med varandra då har vi alltid  kul ;) jag blir ledsen när jag skriver detta här kommer bilder.han är bara bäst.

hejdå-.mikis visa detta för oskar. ;)

min dag.

tjaba min dag har varigt hit och dit jo när jag vaknade var klokan 8 det var inte kul. och jag gick upp vid halv nio hehe. jocke min brorsa och hans kompis kim såv över och vetni jag tenkte direkt på igår för jag hadde köpt tålv kilo godis alså tio kr kilo inte så mycket va kim sa till mig att han skemdes lite när han lämnade fram en femma för en halv påse gjorde jag med men va fan godis livet ut typ ;) jag har inte ätigt mat en. jag är inte direkt hungrig ;) . imårgon ska jocke och hans klass spela upp en teater vet ej vad det handlar om (men man har ju smygtittat på manuset :) )      aja hejdå ska titta in på kalleanka.se den sidan äger jag har vunnigt 2 biobilljetter den som är snällast i skolan får åka med så hörni passa er annars får ni inte följa med moahahahahahahaaaaaaa hejdååå.

dagbok.

hejsan nu ska jag klistra fast mig vid stolen för nu ska jag skriva minst varje dag om va jag gjör för det skulle jag ha gjort förr men nu ni detta ska bli så kuuuul..... hejdå (L)

hatar mitt liv.

jag hatar mitt liv så ..... mycket . jag är så ...... dum fy faaan om jag inte skulligt funnigts så skulle alla ha det braa . större bild av den. ( :(
så nu förstår ni varför.

oj jag har 69 bilder på min blogg...

hejsan jag räknade inlägg på hur många bilder jag hadde och jag har 69!!!!! jag ska försöka få hundra då kommer jag ha ett inlägg på typ hundrande kortert men bara för att det ska bli 70 så här får ni en bild som ni kanske har sett förut eller inte hehe.


det är jag och min brorsa här kommer samma bild men mycket större hehe.;)

oj nej det var jag och jockes kompis hehe han  är scyst ;) nu vart det 71 hahahahahaha.

dom jag saknar alra mäst (L)

dig och
och ;)
diiiiig allllraa määääst !!! och två eller fler till. myyyckeeet eeeeerrr!!!!ja det var dom. hejdå end i miss you lina :(

Ni har sett dom förutt.(bilder)miss you, (L)
and you (L)
och dig min bästis jag vill alldrig att vi ska sjiljas åt (L)
i nästa inlägg ska jag visa bilder på alla jag saknar från edy en förkortning på en sak. ;) hejdå ;)

älvor

'älvor finns dom igentligen jag sökte på google och hittade en spännande bild titta här.

den ser så riktig ut aja hejdå (L)

Wilma

<3<3<3

RSS 2.0